Epson Surecolor SC-T5200

Iznimno učinkovit 36-inčni pisač koji objedinjuje izvedbu, kvalitetu i isplativost te će vam uštedjeti vrijeme i novac.

Kategorija:

Pisač SureColor SC-T5200 maksimizira izvedbu u prometnim proizvodnim okruženjima za grafiku, CAD i GIS. Snažna obrada slika i velika brzina ispisa odgovor su na potrebe tržišta koje cijeni maksimalnu učinkovitost i fleksibilnost. Epsonove glave pisača PrecisionCore TFP ne treba zamjenjivati i, zajedno s tintom UltraChrome XD, omogućuju najvišu razinu izvedbe i isplativost te podržavaju različite medije.

Savršen za programsku opremu za grafiku, CAD i GIS

Pisač SureColor SC-T5200 spada u seriju iznimno brzih pisača velikog formata u četiri boje SureColor SC-T i dizajniran je za rad u širokom rasponu visokokvalitetnih aplikacija u grafici, CAD-u i GIS-u na području dizajna, komercijalnog ispisa, a služi i pri radu u fotokopirnicama, arhitekturi, graditeljstvu, inženjerstvu te u maloprodaji i obrazovanju.

Iznimno učinkovit

1 GB RAM-a maksimizira učinkovitost iznimno brzom obradom slika u pisaču SureColor SC-T5200, a možete odabrati i hard disk od 320 GB za predmemoriranje i dohvaćanje zadataka. Dodatna podrška za PostScript s dva procesora od 1,6 GHz omogućuje brz i izravan ispis datoteka s velikim količinama podataka u vodećim programima za dizajn i CAD. Osim toga, pisač SureColor SC-T5200 je brz – za ispis u formatu A1 potrebno je svega 28 sekundi.

Visoka kvaliteta ispisa

Kombinacija Epsonovih glava pisača PrecisionCore TFP i pigmentne tinte UltraChrome XD omogućuje najbolju kvalitetu ispisa u toj industriji i preciznu, dosljednu izvedbu. Pigmentna tinta UltraChrome XD otporna je na razmazivanje i vodu i pruža duboku crnu boju i jasne, guste linije – savršeno za tehničku grafiku – te kreira živopisne boje neophodne za ispis visokokvalitetnih primjeraka i plakata, na medijima s premazom i bez njega – uključujući i karton debljine do 1,5 mm.

Kompaktan, tih i jednostavan za upotrebu

Pisač SureColor SC-T5200 odlikuje se elegantnim dizajnom, kompaktan je, gotovo da i ne proizvodi buku te se njime rukuje s prednje strane pa se lako uklapa u uredsko okruženje.

• Brza obrada: Iznimno brz ispis iz aplikacija za grafiku, CAD i GIS
• Spremnici s tintom velike zapremine: Mogućnost izbora između spremnika zapremine 110, 350 i 700 ml i manji trošak upotrebe tintnog pisača
• Glava pisača PrecisionCore TFP: Trajne glave pisača za cijeli radni vijek pisača
• Tinte UltraChrome XD: Ispisujte kvalitetne, živopisne slike otporne na razmazivanje i vodu
• Podrška za PostScript s dva procesora od 1,6 GHz: Brzo i izravno ispisujte različite formate, uključujući i datoteke s velikom količinom podataka

Molimo pozovite nas za cijenu ili kontaktirajte putem kontakt forme. Hvala.

KONTAKT FORMA
 

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  • 6 + eight =